Make cupcakes, not war!

Imorgon ska jag baka cupcakes! ^^ Jag ska gå upp i tid, åka kommunalt till Ica Maxi och handla ingredienser sedan blir det till att baka med kärlek, som är så viktigt enligt min hemkunskapslärare. ^^
Det blir blåbärscupcakes med citronfrosting, recept hittat på http://attbakacupcakes.blogspot.com/.

Idag har jag tjänat 400kr genom att städa hela undervåningen, ordentligt! Det tog mig ca 2½ h, men det var helt klart värt besväret!
Jag längtar tills på torsdag då jag, mamma och Emelie ska ut på stan och bara vara. Det ska bli skönt att äntligen få spendera tid mamma och syster!


Vill ha allt här i från; http://www.johnnycupcakes.com/browse/ ._____.

*Har en cupcakes period* 

May the force be with you my young padawan.
Peace.

Watch me fall like dominoes in pretty patterns

I   h a v e   n o   i d e a   w h a t   y o u   a r e   t a l k i n g   a b o u t
I ' m   t r a p p e d   i n   t h i s   b o d y   a n d   c a n ' t   g e t   o u t

Radiohead - Bodysnatcher

T u r n i n g   a w a y   f r o m   t h e   l i g h t
B e c o m i n g   a d u l t
T u r n i n g   i n t o   m y s e l f
I   w a n t e d   t o   b i t e   n o t   d e s t r o y

Bloc Party - Banquet

K a r m a   p o l i c e ,   a r r e s t   t h i s   g i r l ,   h e r   h i t l e r   h a i r d o ,   i s   m a k i n g   m e   f e e l   i l l
A n d   w e   h a v e   c r a s h e d   h e r   p a r t y
T h i s   i s   w h a t   y o u   g e t ,   t h i s   i s   w h a t   y o u   g e t
T h i s   i s   w h a t   y o u   g e t ,   w h e n   y o u   m e s s   w i t h   u s

Radiohead - Karma police

w h e r e   a r e   w e ?
w h a t   t h e   h e l l   i s   g o i n g   o n ?
t h e   d u s t   h a s   o n l y   j u s t   b e g u n   t o   f a l l
c r o p   c i r c l e s   i n   t h e   c a r p e t
s i n k i n g   f e e l i n g

s p i n   m e   r o u n d   a g a i n
a n d   r u b   m y   e y es , t h i s   c a n ' t   b e   h a p p e n i n g
w h e n   b u s y   s t r e e t s   a   m e s s   w i t h   p e o p l e
w o u l d   s t o p   t o   h o l d   t he i r   h e a d s   -   h e a v y

Imogen Heep - Hide and Seek

All you need is music.

Jag vet inte om jag ska spy, gråta eller skratta, det är så jävla ironiskt. Fan. Jag hatar faktumet att vi lyssnar på samma musik. Jag får lust att spy.
Musik är mitt liv, jag är seriös. Den dagen jag inte har lust att skapa eller lyssna på musik är dagen då det inte finns någon mening med att fortsätta vandra på denna planet.
Jag vet inte varför jag blir irriterad och spyfärdig, musik är till för alla, men ändå... Det känns så fel!



S t o n e s   t a u g h t   m e   t o   f l y

L o v e ,   i t   t a u g h t   m e   t o   l i e

L i f e ,   i t   t a u g h t   m e   t o   d i e

S o   i t ' s   n o t   h a r d   t o   f a l l

W h e n   y o u   f l o a t   l i k e   a   c a n n o n b a l l

Damien Rice - Cannonball



May the force be with you my young padawan.
~PEACE~

vaA?...eh...hm...

Jag har nog fått den värsta men samtidigt den bästa väkningen idag.
Min moster som bor i Luleå kom inspringande i mitt rum och kramade om mig när jag fortfarande sov. Haha det var kul :'D Hon, hennes man och min morbror har precis kört ner hit från Luleå för att hälsa på. De är roliga ^^

PS. Jag sover fortfarande när jag skriver det här så det är därför det låter så ..  ja du vet ^^, konstigt.

May the force be with you my young padawan!

I needed to believe in something, I need you to believe in something

Jag är helt slut och jag har varit det hela dagen. Det är sjukt! Vissa dagar kan man känna sig trött och hängig även fast man gick och la sig i tid kvällen innan. Jag tror jag håller på att bli sjuk eller något :O

Jag har fortfarande inte städat rummet och mamma fick spader när hon såg det.

JAG BLIR GALEN!! Jag hittar inte mina gamla "syns inte, finns inte" kapitel! Jag hade precis börjat skriva på ett nytt kapitel jag gärna vill fortsätta på och så hittar jag inte disketen ;_; Det suger.

May the force be with you, peace!

Fear can hold you prisoner, hope can set you free

Åhh jag  vill skriva men jag vet inte om vad. Jag hatar när sånt händer, man vill att fingrarna ska dansa över tangentbordet men istället får de kramp och domnar bort, typ.
Jag avundas alla fiction skrivare, jag fattar inte hur de kommer på alla fantastiska ideer?! Jag försökte en gång i tiden att skriva en fiction (syns inte, finns inte), det gick helt ok i början, jag skrapade ihop några kapitel. Det gick några veckor sedan tröttnade jag och fick ideetorka så fick lägga ner den. Egentligen tycker jag inte om när folk lägger ner sina fictions om de har aktiva läsare, men jag förstår dem. Det är jobbigt att skriva fictions, man har världens press på sig. Man får inte dröja för länge innan man lägger ut ett nytt kapitel för då kan man förlora läsare och om man uppdaterar med kapitel alldeles för ofta så kan det hända att de tröttnar.

May the force be with you my young padawan! PEACE

Prao.

Just nu sitter jag inne i mitt pappas kontor på ett företag som heter Gront Mij, före detta Carl Bro. Jag har lunch och ingenting att göra, haha :P Hittills har det varit roligt att vara här, jag har fått städa vid kaffeautomaterna på fyra våningar och så har jag hjälpt till med att hämta mat till en konferans. Alla här är jätte trevliga!
Käkade lunch nere på stan i Liljeholmen, Mc Donalds. Det är jätte bra att de har skaffat en vegetarisk meny för jag håller på att köttvägra, det har jag gjort sen i torsdags. Jag passar på nu när mamma och Johan är bortresta :P
Mc Bean heter den vegetariska menyn på donken, den var helt ok. Jag har ätit godare mat men det gick definitvit att äta!
Pappa börjar arbeta klockan 13.00 och då får jag gå runt med honom och bära saker, han är vaktmästare. Det fifiga är att båda slutar samtidigt så jag får skjuts till älvsjö och mindre resväg hem! ^^

När jag kommer hem måste jag städa *suck*. Det ser ut som ett bombnedslag inne i mitt rum, det gör det alltid men nu är det katastrof - KATASTROF. När jag skriver sånt så menar jag verkligen det. Det är hemskt, man kan inte gå i mitt rum utan att snava på saker.

May the force be with you, peace!

Do the salmon dance!

Idag var jag hos farmor med släkten och firade henne och pappa, båda fyllde år i veckan. Det var kul att träffa kusinerna och syster!
Farmor fick bland annat ett jätte fint fotoalbum i födelsedagspresent som var fullt med fotografier. Hon har tjatat om digitalkameror, och hur usla de är bara för man inte får papperskopior men nu fick hon ett helt album med dem! Pappa fick en knopbok av mig och syster, han behöver lära sig att knyta fast flotten ordentligt! Han gör kärringknyt på kärringknyt och det ser jätte konstigt ut :P
Syster och jag tog pendeln hem. Alla är så tysta och deprimerade på tåget, det är nästan lite läskigt. Alla sitter i trans och är försjunkna i sin egna lilla värld.

Lördagskvällen bestod av ost och kex och the terminal som gick på kanal 5. Jag tyckte synd om ryssen som saknade land! Att han orkade kämpa, jag skulle smita ut precis som han den där chefen ville att han skulle göra.
Jag vet inte om det var i början eller slutet då kameran zoomade ut över flygplatsen så den såg ut som en myrstack med alla människor. That was creepy. Alla människor är som robotar. De går upp på morgonen, sätter på kaffe och sedan går de till jobbet. De kommer hem, diskar och lagar mat. De tittar på tv, går och lägger sig och sen går de upp nästa dag osv... Allt går bara runt och runt och runt. Jag vill inte bli en av dem. Jag vill inte bli en robot, jag vill att mitt liv ska förändras dag för dag. Jag vill uppleva saker, jag vill leva och inte gå runt som en zombie.

The chemical brothers äger! 

May the force be with you! Peace. 

Ny blogg. Ny start. Nya inlägg.

Idag kom den nya datorn! En silvrig LG, bärbar med windows vista. Det känns konstigt, allt är så annorlunda. Den här datorn känns ömtåligare, kanske för att den är det men endå. Det skulle inte förvåna mig om den gick sönder snart, det skulle vara så typsikt.

Imorgon åker mamma och Johan till Tunisien och jag, Erik och Lisa får huset för oss själva. Lisa kommer nästa vecka, Erik till helgen. De har mamma dagar kan man säga. Lisa är hos sin mamma varannan vecka och Erik från ons-fre. Själv har jag pappa helg. Great. man får väl ta med sig nya datorn då xD Vi ska förmodligen till landet, som vanligt.

May the force be with you!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0