music for the soul

Jag älskar när folk lägger upp listor på musik de tycker om. Då har man chansen att hitta en ny bra grupp eller låt som man aldrig visste fanns! Så därför har jag nu bestämt mig för att lägga upp 10 st låtar som är musik för min själ och godis för mina öron.

1) Autumn Leaves Eva Cassidy
2) You Switchfoot
3) My Skin Natalie Merchant
4) Bittersweet Symphony The Verve
5) Orange Sky Alexi Murdoch
6) Porcelain Moby
7) Gabriel Lamb
8) Pocket Full of Stars Nine Black Alphs
9) Halleluljah Jeff Buckley
10) Mother Pink Floyd

10 låtar jag rekommenderar starkt!

Lone Wolf


Imagination is more important than knowledge - Albert Einstein

Breaking Dawn

Klockan är halv fyra på kvällen och jag har precis läst ut Breaking Dawn. Det är den fjärde boken i Twilight serien, och den absolut bästa! Jag började läsa vid ett. Meningen var att jag skulle läsa så jag skulle bli trött, men jag fastnade. Jag totalt drunknade i boken och var tvungen att läsa ut den! Den var så spännande och så bra! Oh. Stephenie Meyer, som har skrivit boken tog med exakt allt jag ville att hon skulle ta med och mycket mer. Hon är en underbar författarinna och jag hoppas det blir en femte bok, vilket jag dock tvivlar på. Det lät liksom som att det var The End :( Breaking Dawn <3


The drugs don't work

Imorgon är det måndag. I onsdags fick vi vårt första lite större projekt. Ideologier. Vi delades in i grupper och fick en ideologi. Min grupp fick liberalism, vilket var typ... tråkigt. Det skulle varit roligare att få kommunism eller något liknande. Min grupp är tråkig. Jag är typ den som kommer få arbeta känns det som. Jag är defenitivt den som tar initiativ, vilket känns lite jobbigt. Var hemma från skolan i torsdags och fredags. Kände mig snuvig, fast så farligt var det inte. Jag har bara en av mina perioder just nu. Jag försöker lära känna mig själv...typ..... gosh ^^'

Confessions

She threw it all away
My angel died that day
No one came
No one cared

"Confessions" are © to 'Cold'



JAG VET! Jag är ur usel på att uppdatera, förlåt ;_; Jag har kommit på en seriefigur :) Rudis (betyder "klumpig" på Latin) heter hon och är en vampyr 8) Längre än så har jag inte riktigt kommit. Jag saknar rätt tusch för att kunna fylla i första sidan. Jag får helt enkelt vänta tills imorgon :( Det har varit pappa helg och jag har varit ute på landet. Fy fan för myggor! De är äckliga små saker som inte borde få existera >_>' USCH för mygg.

Ladies and gentlemen...fasten your seatbelts!

Först nu, efter en riktigt skolvecka, börjar jag känna den bistra avsmaken av skolan. USCH. Arbete på läxor på projekt. Prestera 110% eller MER, annars hamnar du i G-gruppen. Var bäst, men inte arrogant. Var perfekt, hjälpsam, påhittig och glad. Hjälp dina klasskamrater och föregå med gott exempel. Var felfri, välkommen tillbaka till skolan och lektioner. Spendera all din fritid åt de läxor och uppgifter du får. Skolan kommer före allt annat, du har bara tre år kvar att bevisa att du är något. Du ska inte försöka, du ska vara kunnigast, den mest snabbtänkte och den absolut mest begåvade eleven. Tack skolan för att du finns. Tack ångesten för att återigen hittade mig, välkommen tillbaka.

Jag är dock väldigt glad över att jag valde bild & form istället för samhäll. Jag är även glad över att jag valde Wendela Hebbe istället för IEG (International English Gymnasium). But let's face it, I'm not built for school. I never was and I never will be.

RSS 2.0